Vaar Academy
Vaar Academy
Theoretische en praktische les over varen op zee!
Vaar Academy
Vaar Academy
Vaar Academy
Vaar Academy

OVER

Doe praktische ervaring op op binnenwateren en op zee!
Ben je een beginner op het water? Of heb je al ervaring, maar kan je gerust nog wat extra oefening gebruiken?

Goed nieuws, Knokke Boat organiseert vanaf dit seizoen vaarlessen op maat!

Veiligheid en kwaliteit eerst
De keuze voor een erkende en professionele vaarschool, is een keuze die je vooral vanuit veiligheidsoverwegingen dient te maken.

Knokke Boat zorgt voor een professionele begeleiding vanaf de meet.

Je wordt door onze gecertificeerde instructeurs veilig en deskundig geïntroduceerd in de beginselen van het motorbootvaren.

Standaard Lesboot

Onze standaard lesboot is een ‘RIB’ of Rigid Inflatable Boat. Sterk, wendbaar én gevoelig voor wind en stroming. Voor elk wat wils Er zijn verschillende modules beschikbaar. We kiezen daarbij bewust voor lessen privé, of in kleine groep, waardoor je zoveel mogelijk zélf aan het roer staat, met een uitstekende verhouding prijs-kwaliteit. Gepersonaliseerde opleidingen kunnen op aanvraag.

Info

Het laatste nieuws evenementen en training te komen

Belgian boat show Float

Bezoek Knokke Boat op de Belgian Boat Show Float!   Wanneer? 19-20/10/2019 Waar? Jachthaven van Nieuwpoort Wat? Een uniek evenement voor de watersport en de pleziervaart in de jachthaven van Nieuwpoort. Wie zijn wij? Knokke Boat biedt een brede waaier aan watersportactiviteiten aan, hoofdzakelijk met powerboats. Dit voor zowel bedrijven, als particulieren. Kom ons bezoeken en […]

Veiligheid voorop!

Bij Knokke Boat en vaaracademy.be is veiligheid een heel belangrijk gegeven. Bij veiligheid op en aan boord, denken velen aan het dragen van een reddingsvest voor kinderen en bij gelegenheid ook voor volwassenen. Dit is echter een absoluut minimum. Naast het aan boord hebben van alle verplichte veiligheidsmaterialen (opgelegd door de overheid), is het dragen […]